DAX MARKKINAKATSAUS – VIIKKO 13

Alla lyhyt tekninen kooste tämän hetken markkinatilanteesta. Intrapäivityksiä voitte seurata Twitteristä https://twitter.com/traders_fi

DAX laski viime viikolla lähes 5%. Lasku ei ole jatkunut tällä viikolla mutta emme ole myöskään vielä nähneet selkeätä nousua, indeksi on tällä hetkellä viikkotasolla noin +1,6%. Viikolla on ollut muutama voimakas pomppu ylöspäin mutta tähän mennessä ne kaikki on myyty yhtä voimakkaasti. Keskipitkä trendi on edelleen alaspäin ja 11800 hintataso on nyt merkittävä tukitaso. 11800 tason rikkominen alaspäin voi aiheuttaa jonkinlaista paniikkimyyntiä, varsinkin jos myös SPX:n hintataso 2600 antaa samalla periksi.

DAX:n neljän tunnin kuvaaja

SPX neljän tunnin kuvaaja

Alla yhteenveto osakkeista jotka kuuluvat DAX indeksiin. Vuoden alusta ainoastaan neljän osakkeen kurssi on noussut ja 26 on miinuksella. Yhden viikon performanssissa 10 osaketta on nousussa ja 20 laskussa.

 

Alla yhteenveto teknisistä indikaattoreista: Lyhyt tilanne on epäselvä, 10 osaketta on vahva osta ja 10 on vahva myy. Keskipitkä tilanne on vahva myy ja pidemmällä aikajänteellä osakkeet ovat teknisesti hieman heikenemässä.

 

 

 

 

 

Markkinakatsaukset yhteistyössä Vontobelin kanssa. Käy kauppaa Vontobelin tuotteilla täällä: https://certificates.vontobel.com

 

Start typing and press Enter to search