DAX MARKKINAKATSAUS – VIIKKO 44

Alla lyhyt tekninen kooste tämän hetken markkinatilanteesta. Intrapäivityksiä voitte seurata Twitteristä @traders_fi  sekä @hkoivu Tämä markkinakatsaus on tehty yhteistyössä Vontobelin kanssa. 

DAX, kuten käytännössä kaikki maailman merkittävät indeksit, laski voimakkaasti taas viime viikolla. DAX on nyt kuukausikuvaajassa pitkän nousukanavan ulkopuolella ja testaa laskukanavan lattiaa. On hyvin todennäköistä, että heilunta/korkea volatiliteetti jatkuu vielä seuraavat 30 päivää. RSI (relative strength index) on todella matala ja ko. tasosta on usein tullut pomppu ylöspäin mutta kuvaaja vihjaa tällä hetkellä että pohjat todennäköisesti vielä näkemättä.

Tukitaso: 11000 / 10800 / 10000
Vastustaso: 12500 / 12800

DAX kuukausikuvaaja

DAX viikkokuvaajassa indeksi on selvästi laskevassa trendissä. RSI on tässäkin matala joten todennäköistä on, että jonkinlainen pomppu ylöspäin nähdään tulevalla viikolla. Yläpuolella on nyt paljon vastustasoja ja mikäli lasku jatkuu tällä viikolla, tukitasoja alapuolella on heikosti. 

DAX viikkokuvaaja

 

Historiallisesti alkava viikko on ollut enimmäkseen bullish ja isoin volatiliteetti on historiallisesti ollut tiistaina.

 

 

 

 

 

 

Markkinakatsaukset yhteistyössä Vontobelin kanssa. Käy kauppaa Vontobelin tuotteilla täällä: https://certificates.vontobel.com

 

 

 

Start typing and press Enter to search