DAX MARKKINAKATSAUS – VIIKKO 34

Alla lyhyt tekninen kooste tämän hetken markkinatilanteesta. Intrapäivityksiä voitte seurata Twitteristä https://twitter.com/traders_fi  Tämä markkinakatsaus on tehty yhteistyössä Vontobelin kanssa. 

DAX päätti viime viikon kolmatta viikkoa peräkkäin miinuksella. Isoin laskupäivä nähtiin keskiviikolla kun DAX testasi 12115 joka oli myös heinäkuun pohjat. Taso 12115 on tärkeä tukitaso ja viime perjantaina näytti siltä että ostajat ovat ottamassa tilanteen haltuunsa kun loppuillasta oli enemmän ostopainetta kuin myyntipainetta.

Tämän viikon mielenkiintoisimmat tasot ovat 12420 / 12535 jotka toimivat vastuksena ja 12120 joka toimii ensimmäisenä tukitasona.

DAX viikkokuvaaja

 

Alla Fibonacci -tasoja päiväkartassa, tämän kuukauden huipusta (12900) viime viikon pohjaan (12115), saadaan tasot 12290, 12240, 12510 ja 12600 jotka kannattaa pitää mielessä.

DAX:n päiväkuvaaja

 

Yhteenveto teknisistä indikaattoreista: indikaattorit ovat taas vahva myy -tilassa. Koska momentumin heikkous lähestyy ennätyslukemia , tämä voi hyvinkin toimia nyt kontraindikaattorina ja pomppu ylöspäin tulossa. Viime viikolla 19 osaketta indeksissä olivat laskussa ja 11 nousussa. Tämä on parannus verrattuna edellisviikkoon kun ainoastaan 6 osaketta oli nousussa. 

DAX-indeksiin kuuluvien osakkeiden viimeisen 5 päivän hintakehitys. Bayer oli selvästi viime viikon heikoin osake.

DAX-indeksiin kuuluvien osakkeiden viimeisen kuukauden hintakehitys.

 

Viikko 34 on historiallisesti ollut neutraalia; yhtä paljon nousuviikkoja kuin laskuviikkoja 

Historiallisesti isoin volatiliteetti/heiluntaa viikolla 34 on nähty loppuviikosta.

 

Historiallinen hintakehitys per viikonpäivä tälle viikolle. Loppuviikko on ollut heikko.

 

EPS per osake.

 

Beta per osake.

 

 

 

 

Markkinakatsaukset yhteistyössä Vontobelin kanssa. Käy kauppaa Vontobelin tuotteilla täällä: https://certificates.vontobel.com

 

 

 

Start typing and press Enter to search