Tiistai – keskiviikko 14 – 15.10.2014

Eilisen (13.10.2014) rebound yritys oli onneton ja päivä oli lopulta punainen. SPX MA200 ei antanut minkäänlaista tukea ja on nyt ensimmäinen vastusalue.

Näin lyhyesti, nykyinen laskuvauhti on minusta hieman liian jyrkkä ja koska jonkinlaista paniikkia on jo nähty, luulen että seuraavaksi nähdään konsolidaatio tai pomppu ylemmäs. En usko että pohjaa on vielä nähty, vaan ainakin vielä yksi aalto alas on tulossa.

Lyhyemmän aikavälin trendi on alas ja keskipitkän aikavälin trendi on mahdollisesti muuttumassa kun lower low on tehty sekä hinta on alle maagisen MA200-alueen.

Yleensä juuri MA200-alue tarjoaa mielenkiintoista sahausta ja harvoin ollaan menty suoraan läpi  ilman pomppua toiselle puolelle..

ES 4h (vasemmalle) ja 1h (oikealle). 1h kuvassa symmetrical triangle, pitäisi teknisesti murtua alas, koska lyhyemmän aikavälin trendi on alas. 4h kuva näyttää minusta varovaisia piristyksen merkkejä..

VIX viikkokuvan kaava on muuttunut, selvästi jonkinlaista paniikkia ilmassa.

SPY päiväkuvassa lisää paniikin merkkejä.

SPY 1h kuvassa, volatiliteetti hieman laskussa. 

SPY päiväkuva, huom. nouseva volyymi. Paras arvaus tällä hetkellä on, että nähdään joko pomppu ylemmäs tai konsolidaatio ja ainakin vielä yksi aalto alas.


Start typing and press Enter to search