DAX MARKKINAKATSAUS – VIIKKO 50

Alla lyhyt tekninen kooste tämän hetken markkinatilanteesta. Intrapäivityksiä voitte seurata Twitteristä @traders_fi  sekä @hkoivu Tämä markkinakatsaus on tehty yhteistyössä Vontobelin kanssa. 

DAX 11000 murtui alaspäin viime viikolla ja riski että DAX laskee lisää on huomattava. Kuukausikuvaajassa RSI on nyt todella matala; 2011 vastaava RSI lukema liputti pohjat DAX:n osalta. Löytyy kuitenkin useampi vastaava tilanne missä DAX on lähtenyt nopeaan laskuun kun RSI on ollut vastaavissa lukemissa. Todennäköisyys sille että DAX laskee lisää seuraavan 1-2 viikon aikana on suurempi kuin että tämä olisi “pohjat”. Long puolella kannattaa olla nyt varovainen. Odotettavissa on, että heilunta tulee olemaan rajua alkaneella viikolla ja merkittäviä uutisia mm. Brexitistä on odotettavissa.

Tukitaso: 10500 / 10000 
Vastustaso: 1100 / 11200

DAX kuukausikuvaaja

DAX 4 tunnin kuvaajaan perusteella on odotettavissa pomppu ylöspäin heti alkuviikosta. Ensimmäinen vastustaso on 11000. Lyhyen aikavälin trendi on alaspäin ja DAX:n pitäisi päästä yli 11150 jotta lyhyen aikavälin trendi muuttuisi bullish.

DAX 4h kuvaaja.

Markkinakatsaukset yhteistyössä Vontobelin kanssa. Käy kauppaa Vontobelin tuotteilla täällä: https://certificates.vontobel.com

Start typing and press Enter to search